AV INSTALLATIES

Spectrum AV staat met haar verkoop afdeling voor een snelle aanbieding van een goede audiovisuele installatie die perfect aansluit op de wensen en behoeften van haar opdrachtgever. Door het toepassen van de nieuwste technieken en het feit dat Spectrum AV merkonafhankelijk is op audiovisueel gebied, zal er een systeem worden ontwikkeld die door de eindgebruiker zeer gemakkelijk in het gebruik zal zijn.

Ons gekwalificeerd en goed opgeleid personeel zorgt voor een audiovisuele installatie ten alle tijden in goed werkende staat zal worden opgeleverd en daarnaast ook zal worden gehouden door de mogelijkheid van jaarlijks onderhoud. 

Spectrum AV kan bovendien ook de nodige aanpassingen doen aan de E- installatie van de opdrachtgever om zo een snelle oplevering mogelijk te maken. 

Het is voor Spectrum AV een belangrijk speerpunt om contact te houden met de klant na oplevering van het audiovisuele product, dit om hiermee op de hoogte te blijven van de functionaliteit van de installatie, maar ook om beschikbaar te zijn voor de opdrachtgever voor eventueel resterende vragen.

 

WE GET IT DONE

Onze klanten bevinden zich onder andere in:

Business-2-Business

De B2B-klant kan bij Spectrum AV terecht voor vraagstukken met betrekking tot vergaderzalen, omroep- en muzieksystemen en narrowcasting voor een goede interne presentatie. Personeel van de opdrachtgever kan door de gekwalificeerde technici van Spectrum AV worden opgeleid om het systeem tot het maximale te benutten.

Retail

Door middel van een audiovisuele oplossing van Spectrum AV, bent u in staat om het laatste actuele nieuws te presenteren aan uw klanten. Ook voor de behoefte naar een audio-installatie om uw personeel te stimuleren en daarbij de productiviteit te verhogen, kunt u terecht bij Spectrum AV.

Onderwijs

Het creëren van eenvoudig-te-bedienen presentatie-oplossingen en het bieden van narrowcasting-systemen, die zorgen voor een uitstekend onderwijsklimaat met duurzame techniek die werkt. Dat is voor Spectrum AV één van de vele oplossingen!

Installatiebureaus

Toch net die opdracht niet gekregen omdat u niet de mogelijkheid kon bieden tot het plaatsen van de audiovisuele installatie zoals vermeldt in het bestek? Bij Spectrum AV bent u bij het goede adres. Wij ontzorgen u op het gebied van audiovisuele installaties zodat u zich bezig kunt houden met de zaken waarin u goed bent.