EVENT TECHNOLOGY

Spectrum AV is meer dan simpelweg een leverancier van materiaal voor evenementen. Al 20 jaar zijn wij actief ondersteunend aan de organisator om zoveel als mogelijk technisch te “ontzorgen”. Of het nu gaat om een festival, studentenfeest of zakelijk event, Spectrum AV heeft de expertise om uw evenement totaal van alle benodigde techniek te voorzien.

Met ons hecht en flexibel team werken wij aan uw productie en gaan daarin geen hindernis uit de weg! Wij halen onze uitdagingen uit het werk wat we doen, of het nu gaat om onmogelijk lijkende op- en afbouwtijden of een uniek stagedesign. Spectrum AV staat ervoor garant dat we ons werk binnen de gestelde kaders opleveren.

 

WE GET IT DONE

ONZE KERNACTIVITEITEN

FESTIVALS

Bij het creeëren van de juiste beleving van een festival of dance event zijn licht en geluid onmisbaar. Al jaren ontwikkelen en realiseren wij lichtshows die een echte bijdrage leveren aan het event en zorgen wij voor de juiste sound. We zijn zeer gedreven om telkens weer een unieke creatie te realiseren die het festival compleet maakt.

STUDENTENFEESTEN

We zijn zeer betrokken bij onze opdrachtgevers. We merken dat dit vooral bij studentenorganisaties zeer wordt gewaardeerd. Dat bewijzen de vele succesvolle lustrums en introfeesten die Spectrum AV heeft verzorgd. We halen alles uit de kast om een unieke beleving neer te zetten en zijn zeker niet vies van confetti en andere special FX.

ZAKELIJKE EVENTS

Ook zakelijke evenementen zijn een belangrijk onderdeel van Spectrum AV. Hoofdzaak is het uit handen nemen van de technische organisatie en zorgen voor een feilloos werkende installatie waarmee de boodschap perfect overgedragen kan worden. Of het nu gaat om een meeting, congres of beursevent.