AV INSTALLATIES

Spectrum AV staat voor een snelle aanbieding van audiovisuele installaties die perfect aansluit op de wensen en behoeften van onze opdrachtgever. Door het toepassen van de nieuwste technieken en het feit dat Spectrum AV merkonafhankelijk is op audiovisueel gebied, zal er een systeem worden ontwikkeld die door de eindgebruiker zeer gemakkelijk in het gebruik zal zijn, zonder onnodige toeters en bellen!

Ons gekwalificeerd en goed opgeleid personeel zorgt voor een goed werkende audiovisuele installatie met de mogelijkheid tot jaarlijks onderhoud. Wij werken uitsluitend met gereformeerde merken. Zo zijn wij gecertificeerd partner van AUDAC.

Spectrum AV kan bovendien ook de nodige aanpassingen doen aan de E-installatie van de opdrachtgever om zo een snelle oplevering mogelijk te maken.

Het is voor Spectrum AV een belangrijk speerpunt om contact te houden met de klant na oplevering van het audiovisuele product, dit om hiermee op de hoogte te blijven van de functionaliteit van de installatie, maar ook om beschikbaar te zijn voor de opdrachtgever voor eventueel resterende vragen.

 

WE GET IT DONE

Onze klanten bevinden zich onder andere in:

Business-2-Business

De B2B-klant kan bij Spectrum AV terecht voor vraagstukken met betrekking tot vergaderzalen, omroep- en muzieksystemen en narrowcasting voor interne presentatie. Personeel van de opdrachtgever kan door de gekwalificeerde technici van Spectrum AV worden opgeleid om het systeem tot het maximale te benutten.

Retail

Door middel van een audiovisuele oplossing van Spectrum AV, bent u in staat om het laatste actuele nieuws te presenteren aan uw klanten. Ook voor de behoefte naar een audio-installatie om uw personeel te stimuleren en daarbij de productiviteit te verhogen, kunt u terecht bij Spectrum AV.

Onderwijs

Het creëren van eenvoudig-te-bedienen presentatie-oplossingen en het bieden van narrowcasting-systemen, die zorgen voor een uitstekend onderwijsklimaat met duurzame techniek die werkt. Dat is voor Spectrum AV één van de vele oplossingen!

Installatiebureaus

Toch net die opdracht niet gekregen omdat u niet de mogelijkheid kon bieden tot het plaatsen van de audiovisuele installatie zoals vermeldt in het bestek? Wij ontzorgen u op het gebied van audiovisuele installaties en bedenken samen een goede oplossing voor uw opdrachtgever.